Düsseldorf Gezilecek Yerler
06 Temmuz 2024

Düsseldorf Gezilecek Yerler

Düsseldorf Gezilecek Yerler

Düsseldorf, Almanya kültür sanat etkinlikleri deyince ilk akla gelen şehirdir. Ren nehrinin kıyılarında yer alır. Etkinliklerle dünyaca tanınmıştır. Düsseldorf gitmek istiyorsanız kültür sanat etkinliklerine katılıp ardından şehir merkezlerinde bulunan kafelerde bira içebilirsiniz. Birçok kişi bira içmek için bile buraya gelmektedir. Antalya - Düsseldorf uçak bilet satın almak istiyorsanız internet sitesi üzerinden araştırma yapabilirsiniz.

Düsseldorf da geçmişten kalan tarihi yapıtları vardır. Almanya'nın diğer şehirleri gibi turistlik yerleri çok yoktur. Etkinlikleri ile insanları kendisine çeker.  Düsseldorf karışık yapı da inşaa edilmiş şehirlerden olmadığı için kolaylıkla gezintiye çıkabilirsiniz. Sıralı evler ve tarihi yapıtları insanların gözünü doldurur. Turistleri ilgilendiren tüm bölgeleri yürüme mesafesi konumunda yakın olmasıyla ayrıca avantajları arasındadır. Sizde uyguna Antalya Düsseldorf uçak bileti satın alabilirsiniz.

Etkinlikleri ile birlikte turistleri kendisine çeken Düsseldorf şehri için ayrıca Scholass Benrath, Kaiserpfalz sarayı, Schlolass Dyck Sarayı, Lin Kalesi görmeden gitmemeniz gerekir. Düsseldorfta yorulduğunuz zamanlarda bira, kahve içmek için de yerler mevcuttur. Die langste Theke der Welt ise dünyadakı en uzun bira yeridir.

Almanya da bulunan Düsseldorf şehrinde gezmek istiyorsanız siz de Antalya Düsseldorf uçak bileti satın al internet üzerinden araştırma yaparak gezebilirsiniz.

Altstadt ve Alter Rathaus

Her Avrupa kentlerinin simgesi haline gelen eski şehir merkez Düsseldorf da da bulunur. 2. Dünya savaşında Almanya çokça bomba aldığı için yıkılmış, dökülmüş birden çok binalar bulunur. Bu binalar kendi özünü kaybetmeden inşa edilmiştir. Bu binanın içerisinde ayrıca kentin eski yönetim merkez bulunan turizm danışma binası da bulunur. Danışma merkezinden ücretsiz şekilde şehir haritası alabilirsiniz. Şehir haritası sayesinde nerelerde gezilecek, hangi yemek nerede yenecek gibi seyleri görebilirsiniz.

Neander Kilisesi (Neanderkirche)

2. Dünya savaşından sonra yıkılmayan ve eski hali ile kalan tek kilisedir. Kilise olduğu için Hıristiyan dinine mensup birden fazla kişi ziyaret eder. Yükseğe doğru uzanmakta olan kuleyi andırmaktadır. Dış görünüş açısından ilgi çekicidir. Hem sade hem de korunan bu kilise tüm turistlerin uğrak mekânı haline gelir.

St. Lambertus Bazilikası

St. Lambertus Bazilikası ise ibadethanedir. Dışarıdan bakıldığı zaman sıradan görüntüsü olup iç mimarisi ile görenleri hayrete düşüren ibadethanedir. Belli saatler arasında açıktır. Gezintiniz esnasında bu ibadethaneye de gitmek varsa bu saatleri dikkate almalısınız.

Burgplatz

St. Lambertus Kilisesi'ne yakın meydanın ismidir. Ren nehrine karşı güzel manzarası mevcuttur. Gelen turistlerin ilgisi çeken meydan da etkinlikler çoğunlukla yapılır. Meydan da ayrıca anıt da bulunmaktadır. Geçmişten günümüze elde ettikleri başarı ve savaşlarını anıt olarak dikerek anlatılır. 1988 yılında, şehrin kuruluşu adı altında konuldu.

 

Schneider Wibbel

Altstadt gezdiğiniz esnada karşısına yere oturmuş bir adam heykeli çıkabilir. Bu heykelin adı Schneider Wibbel'dir. Bu kişinin gerçekte var olup olmadığı hep muamma olarak kalmıştır. Kesinlik olarak kimsenin haberi olmadığı bir heykeldir.

 

Carlsplatz pazarı

1910'dan beri şehir pazarı buraya taşınmış haldedir. Düsseldorf'taki herhangi bir tatilde bir dönüm noktası olan bu pazarın Alman pazarının muhteşem bir örneğidir. Burada evi için alışveriş yapan bölge sakinlerini bulabilirsiniz. Ekmek, meyve, peynir ve çiçeklerle birlikte herkese hitap eden gurme lezzetler de bulabilirsiniz

 

Neue Zollhof

Kulenin yakınında çok özel binalarla dolu bir alanı gittiğinizde direk fark edeceksiniz. Bu binalar; bir zamanlar terk edilmiş, bazı binalar restore edilerek ve daha modern şekilde inşa edilmiştir şekildedir.

 

Kunstsammlung Nordrhein-Westfalen Müzesi

Modern sanat müzesi. Moda hakkında en son burada konuşma yapabilirsiniz. Her biçime farklı güzellik adanır.

 

Nordpark

Kırk hektarlık bir alana yayılan bu park, Almanya ülkesinde şehrin yeşil akciğeri olarak kabul ediliyor. Merkezin kuzeyinde yer alan ve toplu taşıma ile kolayca ulaşılabilen bu otel, şehrin karmaşasından uzakta, doğanın ortasında dinlenmek için ideal bir yerdir. Park çok uzaklardan keşfedilecek, ancak zamanı kısıtlı olanlar Japon bahçelerine öncelik vermelidir. Japon topluluğu tarafından şehre bağışlanan bu bitkiler, sizi suskun bırakacak bir botanik harikası olarak adlandırılıyor. Çocuklarla tatil yapıyorsanız buraya gelmeniz de faydı vardır.

 

Schloss Benrath

Merkezin hemen dışında yer alan ancak toplu taşıma ile kolayca ulaşılabilen Benrath Kalesi, Düsseldorf'ta görülmesi gereken başlıca yerlerden biridir. On sekizinci yüzyılın sonlarında Elektör Charles Theodore tarafından yazlık konut olarak inşa edilen Barok saray, cephelerinin narin pastel pembe tonları ve tüm yapının ayrılmaz bir parçası olacak şekilde tasarlanmış harika parkı ile karakterizedir. Merkez saray ve iki kanadı, her biri görülmeye değer bir müzeye ev sahipliği yapıyor.

 

Antalya Düsseldorf Uçak Bileti

Antalya'dah Düsseldorf gitmek istiyorsanız hava yolu taşımacılığını tercih etmeniz gerekir. Kısa sürede konforlu yolculuk yapmak için ilk tercihiniz olması gerekir. Antalya Düsseldorf uçak bileti satın al işlemi yapacaksanız internet sitesi üzerinden uçak biletlerine bakabilirsiniz.

Hangi tarihler arası yolculuk yapacaksanız Antalya Düsseldorf uçak bilet satın al yaparak en uygun uçak bileti görüntüleyebilirsiniz.

Avantajlı Seyahat ile kampanyalardan ve fırsatlardan kolayca haberdar olabilir uygun fiyatlar ile konforlu seyahatler geçirebilirsiniz.

Avantajlı uçak bileti için telefon numarası seçenekleri 0 850 303 82 80 avantajliseyahat.com uçak bileti sayfasından detaylı bilgi alabilirsiniz.

Avantajlı Seyahat için 0 850 303 82 80 veya 0 212 909 96 12

 

 

Antalya Düsseldorf Uçuşu Kaç Saat Sürmektedir?

Antalya üzerinden direkt uçusunuz varsa 3 saat sürer. Aktarmalı şeklide uçuşunuz varsa daha fazla uzun süre sürmektedir. Antalya Düsseldorf uçak bilet satın alacaksanız aktarmalı ve aktarmasız tarifelere bakmanız gerekir.

 

Antalya Düsseldorf Uçuşlarında Hangi Havalimanları Hizmet Vermektedir?

Antalya ilinden gitmek için Antalya havalimanını, Düsseldorf için ise birden fazla havalimanlarını kullanabilirsiniz. Almanya havalimanı, Düsseldorf uluslararası havalimanı, Köln bonn havalimanı gibi hizmet yerlerini tercih edebilirsiniz. Antalya Düsseldorf uçak bilet satın aldıığınız zaman bu havalimanlarından birini tercih etmelisiniz.

 

Antalya Düsseldorf Arası Hangi Hava Yolları Uçuş Gerçekleştirmektedir?

Düsseldorf şehrine gitmek için uçuş gerçekleştiren firmalar; Sunexpress, Corendon Airlines,

Türk hava yolları, Pegasus Airlines, Anadolujet, Malaysia Pıa Airlines. Antalya Düsseldorf uçak bilet satın alacaksanız bu firmalardan bilet almanız gerekir.

 

Antalya Düsseldorf Uçuşu Alternatif Şehir Hangisidir?

Antalya Düsseldorf uç alternatifi olarak Almanya'nın diğer havalimanları gelir. Almanya da 40’a yakın havalimanı bulunur. Bunlara ilave olarak başka ülkeleri de alternatif olarak değerlendirebilirsiniz.

 

Düsseldorf Havalimanı Ulaşımı

Düsseldorf uluslararası havalimanı, Köln Bonn havalimanı, Dortmund havalimanları Düsseldorf şehrine hizmet verir. Bu havalimanları şehre en yakın olmalarından dolayı tercih edilenler arasındadır. Ulaşımı da kolaylıkla yapılır.

Havalimanından şehre gitmek istiyorsanız; tren, otobüs, araç kiralama gibi araçları tercih edebilirsiniz. Antalya Düsseldorf uçak bileti al yapmak istiyorsanız hangi havalimanı tercih edeceğinize bakmanız gerekir. Düsseldorf havalimanı: Almanya ülkesinde bulunan ilk 3 büyük uluslararası havalimanlarından biridir. Dortmund havalimanı: Almanya ülkesinin Ruhr bölgesinde bulunur. Şehre yaklaşık 10 km uzaklığındadır. Ulaşım kolaylığı yaşanmadan havalimanına geçiş yapabilirsiniz.

 

Antalya Havalimanı Ulaşımı

Antalya havalimanından şehrin merkezine ulaşım yapmak istiyorsanız hem kolay hem de hızlı şekilde yapabilirsiniz. Havalimanı ile şehir merkezi arası çok yoktur. Özel aracınız yoksa toplu taşıma araçları havalimanına giden kişiler için bulunmaz kaftandır. Farklı yerlerden gelen otobüslerin uğrak alanı olan havalimanına kısa sürede gidebilirsiniz. Havalimanları ayrıca kendilerine özgü serviste bulundurur. Başka yerlere uğramadan özel servisler ile havalimanına gidebilirsiniz. Şehrin merkezinden havalimanı yaklaşık taksi ile 20 dk sürer. Antalya Düsseldorf uçak bileti alan kişiler bu yolları kullanarak havalimanına ulaşım sağlarlar.

 

Avantajlı Seyahat ile kampanyalardan ve fırsatlardan kolayca haberdar olabilir uygun fiyatlar ile konforlu seyahatler geçirebilirsiniz.

Avantajlı uçak bileti için telefon numarası seçenekleri 0 850 303 82 80 avantajliseyahat.com uçak bileti sayfasından detaylı bilgi alabilirsiniz.

Avantajlı Seyahat için 0 850 303 82 80 veya 0 212 909 96 12