Frankfurt Gezilecek Yerler
06 Temmuz 2024

Frankfurt Gezilecek Yerler

Frankfurt Gezilecek Yerler

Frankfurt modern gökdelenleri ve klasik Alman mimari anlayışı ile bilinen bir şehirdir. Bunun yanı sıra gezilecek birçok yere sahip olmasıyla da bilinir. Şehrin meydanlarında tarihi ve turistik yerlere çok fazla rastlanır. Aynı zamanda nehrin etrafından keşfedilmeyi bekleyen birçok güzel nokta bulunuyor. Modern yollar, tarihi köprüler, müzeler, katedraller ve daha birçok yer gezebilmek için ucuz Antalya Frankfurt uçak bileti araması yapılabilir.

Frankfurt Görülecek Yerler

 Frankfurt şehrini ziyaret eden kişiler birbirinden güzel turistik yerleri görebilir. Ucuz Frankfurt bileti alarak şehre gelenler için oldukça fazla ziyaret seçeneği vardır.

·         Römerberg

Römerber, tarihi önemi ve şirin binaları ile şehirde oldukça ön plana çıkar. Burada 14 ve 15. yüzyıldan kalma çeşitli binalara rastlamak mümkündür. Aynı zamanda eski bir kilise de bulunur. Burada bulunan binaların birçoğu II. Dünya Savaşı sırasında zarar görmüştür. Ancak daha sonra restore edilerek tamamen yenilenmiştir. Frankfurt’un eski merkezi olarak bilinen yer, güzel mağazalara da ev sahipliği yapıyor.

·         Frankfurt Eski Opera Binası

Frankfurt, ticaret şehri olarak bilinmesinin yanı sıra aynı zamanda kültür şehri olarak da ilgi çekiyor. Alte Oper, yani eski opera binası mutlaka görülmesi gereken yerlerden birisidir. Binanın önünde kare bir alan bulunur ve buna Opernplatz adı verilir. Şehre gelen kişilerin burada mutlaka bir gösteri izlemesi tavsiye ediliyor.

·         Frankfurt Katedrali

Frankfurt Katedrali, resmi olarak Saint Bartholomew İmparatorluk Katedrali olarak bilinir. Frankfurt am Main kentinin merkezinde bulunur ve ve Roma Katolik gotik kilisesi olması ile dikkat çeker. Şehrin en büyük dini yapısı olarak biliniyor ve Saint Bartholomew’e ithaf edilen bir yapıdır. Frankfurt’a gezmeye gidecek olan kişilerin ziyaret edebileceği en görkemli yerlerden birisidir.

·         Palmengarten Botanik Bahçesi

Frankfurt şehrine görülmesi gereken yerlerden birisi olarak Palmergarten botanik bahçesi önerilebilir. Frankfurt am Main kentinde bulunan bu bahçe, kentteki iki botanik bahçesinden biri olarak ön plana çıkar. 22 hektarlık bir alanı kaplayan bahçe, Westend Süd bölgesinde yer alır.

·         Goethe Evi ve Müzesi

Goethe, dünya edebiyatının en büyük isimlerinden birisidir. Goethe Evi ve Müzesi ise Frankfurt am Main şehrinin Innenstadt bölgesinde bulunuyor. Burası, dünyanın en ünlü şair ve yazarlarından birisi olan Goethe’nin doğup büyüdüğü evdir. Ev, müze haline getirilmiş ve turistlerin ziyaretine açılmıştır. Yazarın hem eserleri hem de özel hayatı hakkında bu müze sayesinde bilgi sahibi olunabilir.

·         Alman Mimarlık Müzesi

Şehirde çok sayıda müze ve sanat galerisi bulunuyor. Alman Mimarlık Müzesi de bunlardan birisi olarak ön plana çıkar. Frankfurt’taki Museumsufer’de yer alıyor. İç mekânı, 1984 yılında yeniden tasarlanmıştır. Gezmeyi ve yeni bilgiler edinmeyi seven kişiler tarafından mutlaka ziyaret edilecek yerler listesine eklenmelidir.

·         Eiserner Steg Köprüsü

Eiserner Steg, Römerberg ve Sachsenhausen bölgesini birleştiren köprüdür. Ana Kale’den geçer. İlk defa inşa edilmesi 1868 yılında gerçekleşmiştir. İkinci Dünya Savaşı’nda 1912 yılında patlayan köprü, 1946 yılında yeninden inşa edilmiştir. 1993 yılında ise yenilenmiş ve büyütülmüş bir yapı ile değişimi sağlanmıştır. Frankfurt’ta görülmesi gereken yerler listesinde kesinlikle yer almalıdır.

Antalya Frankfurt Uçak Bileti

Almanya’nın popüler şehirlerinden birisi olan Frankfurt, her yıl çok sayıda insan tarafından ziyaret ediliyor. İş ve turistik amaçlar ile bu şehre gitmek için Antalya Frankfurt uçak bileti alınabilir. Görülmesi gereken birçok yer ile turistlerin gözde şehirlerinden birisi olmayı başarıyor. Şehir hem politik ve ekonomik olarak hem de turistik olarak son derece önemlidir. Bilet almak için Antalya Frankfurt uçak bileti olarak aratabilir seçeneklerden size uygun olanı tercih edebilir ve kolayca biletlere erişim sağlanabilir.

Avantajlı Seyahat ile kampanyalardan ve fırsatlardan kolayca haberdar olabilir uygun fiyatlar ile konforlu seyahatler geçirebilirsiniz.

Avantajlı uçak bileti için telefon numarası seçenekleri 0 850 303 82 80 avantajliseyahat.com uçak bileti sayfasından detaylı bilgi alabilirsiniz.

Avantajlı Seyahat için 0 850 303 82 80 veya 0 212 909 96 12

Antalya Frankfurt Uçuşu Kaç Saat Sürüyor?

Antalya ve Frankfurt arasında farklı uçuş seferleri düzenleniyor. Bu uçuşlar aktarmalı ve aktarmasız olarak değişkenlik gösterir. Direkt olarak yapılan uçuşlarda ortalama uçuş süresi 3 saat 45 dakikadır. Aktarmalı uçuşlarda ise uçuş süresi aktarma sayısına ve aktarma yerine bağlı olarak değişir. Antalya Frankfurt arası uçak bileti alan kişiler, direkt olarak uçacakları takdirde 3 saat 45 dakika içerisinde Frankfurt’a ulaşırlar.

Antalya Frankfurt Uçuşlarında Hangi Havalimanları Hizmet Veriyor?

Antalya Frankfurt uçuşlarında tercih edebileceğiniz tek havalimanı Antalya Havalimanı oluyor. Bu uçuşlar kapsamında Frankfurt’ta ise Frankfurt Uluslararası Havalimanı’na gitmeniz gerekir. Şehirde başka havalimanları da bulunsa dahi tercih edilen havaalanı bu oluyor. Antalya Frankfurt uçak bileti al kapsamında hizmet veren havalimanları bu şekildedir.

Antalya Frankfurt Arası Hangi Hava Yolları Uçuş Gerçekleştirmektedir?

Antalya ve Frankfurt arasında uçuş gerçekleştiren birbirinden farklı hava yolları bulunuyor. SunExpress, Pegasus Hava Yolları, Türk Hava Yolları, Anadolu Jet, Lufthansa, Austrian Airlines gibi hava yolları tarafından uçuş gerçekleştirilir.

Bu hava yollarının uçuşları aktarmalı veya aktarmasız olacak şekilde değişiyor. Antalya Frankfurt uçak bileti satın al kapsamında uygun tarih ve saatler için hem direkt hem de aktarmalı uçuş sağlanabilir. Bunun için belirtilen hava yolları tercih edilebilir.

Antalya Frankfurt Uçuşu Alternatif Şehir Hangisidir?

Frankfurt’a gidecek olan ama alternatif bir şehir arayan kişiler Mainz’ı tercih edebilir. Almanya’nın bir kenti olan Mainz, Frankfurt’a oldukça yakındır.,

Antalya Frankfurt Bilet Fiyatları

Antalya Frankfurt arası uçuşlarda bilet fiyatları değişkenlik gösterir. Çünkü hem farklı hava yollarının uçuşları vardır hem de uçuşlarda aktarmalı ve aktarmasız seçenekleri söz konusudur. Bu doğrultuda Antalya Frankfurt uçak bileti fiyatları değişir. Aynı zamanda bilet tarih ve saatine göre de farklı fiyatlar söz konusu olabiliyor.

Frankfurt Havalimanı Ulaşım

Frankfurt’a gitmek isteyen kişilerin tercih etmesi gereken havalimanı, Frankfurt Havalimanı oluyor. Bunların yanı sıra Hahn Havalimanı ve Neu Isenburg Havaalanı da bulunsa dahi uçuşlar Frankfurt Uluslararası Havalimanı’na gerçekleştirilir.

Frankfurt Havalimanı’na gitmek için S Bahn isimli tramvayları kullanabilirsiniz. Çok fazla sefer düzenleyen bu tramvaylar ile kısa sürede şehir merkezinden havalimanına ulaşım sağlamak mümkündür. Bunların yanı sıra metro ve otobüsler de kullanılabilir. Doğru hatta binerek havalimanına ulaşım sağlayabilirsiniz.

Şehirden taksi tutarak yolculuk etmek de mümkündür. Taksiyi tercih ederek kolayca ulaşım sağlanabilir. Havalimanından şehir merkezine ulaşım sağlamak için de aynı yöntemleri kullanmak mümkündür. Aynı zamanda sizleri havaalanından alacak servisler de olabiliyor. Tur şirketleri veya gezi firmaları ile anlaşmışsanız da havalimanına servis sağlanabiliyor. Frankfurt Antalya uçak bileti alan kişiler bu şekilde havalimanına gidebilir.

Antalya Havalimanı Ulaşım

Antalya Havalimanı, ulaşımı çok kolay olan bir havalimanı olması ile ön plana çıkıyor. Otobüs seferleri ile bu havalimanından şehir merkezine kolay bir şekilde gidilebilir. Aynı zamanda şehirden havalimanına gitmek için de kullanılabilir. Bunun yanı sıra araba kiralama işlemi yaparak hem şehre hem de havalimanına gidilebilir.

Arabalar, buralardaki teslim noktalarına bırakılır. Frankfurt uçak bileti satın alan kişiler bu şekilde yolculuk yapabilir. Havalimanı servisleri de ulaşım için kullanılabilecek bir yoldur. Servisler genel olarak belirli saatlerde şehir merkezi ile havalimanı arasında git gel yaparlar. Antalya’ya ulaşan ya da Antalya’dan Frankfurt’a gidecek olan kişiler bu ulaşım yöntemlerini tercih edebilir.

Avantajlı Seyahat ile kampanyalardan ve fırsatlardan kolayca haberdar olabilir uygun fiyatlar ile konforlu seyahatler geçirebilirsiniz.

Avantajlı uçak bileti için telefon numarası seçenekleri 0 850 303 82 80 avantajliseyahat.com uçak bileti sayfasından detaylı bilgi alabilirsiniz.

Avantajlı Seyahat için 0 850 303 82 80 veya 0 212 909 96 12